top of page
Baglietti_Pack_01.jpg

Baglietti Prosecco Rosé Millesimato 2020
VÄRLDSPREMIÄRPREMIÄR!

Från den stora världssnackisen Baglietti lanseras nu Baglietti Prosecco Rosé Millesimato Ett vin som har blivit omtalat för dess smak och vackra design. Vinet har en fyllig doft av vit persika, citrus och sommarbär. Smaken är elegant och torr med smak av hallon, citrus och grapefrukt. Kombinerat med en välbalanserad syra och helt torr avslutning så får vinet en fantastisk fin fyllighet. Flaskan är speciellt framtagen för Baglietti och hittas inte någon annan stans. Baglietti Prosecco Rosé är även helt ekologiskt från början till slut och gjort på druvorna Glera och Pinot Noir

 

Vinet är idealiskt som aperitif och passar utmärkt till lättare tilltugg och asiatisk mat. Tack vare dess elegans och fina fyllighet gör det sig även bra till rätter med ljust kött, fisk eller skaldjur. Serveras vid 6-8 grader.


Baglietti Prosecco är kända för att alltid hålla en hög kvalitet på sina viner, vilket återspeglas genom Baglietti Prosecco Rosé Millesimato Till detta fantastiska hantverk har man hämtat druvorna från de soliga dalarna kring floden Piave.

Sammetspåsarna är tyvärr slut.

 

Artnr. 50391, Ursprung, Italien, Alkoholhalt 11%, Pris 109 kr, Volym 750ml

EKOLOGISKT, Sockerhalt 13g/l

Baglietti Prosecco Rosé Millesimato 2020

Baglietti Prosecco Rosé Millesimato 2020

Spela video

Detta dryckestips sker i samarbete med importören Nelex.

Upplägget är i enlighet med sveriges alkohollagar samt KO’s riktlinjer.

bottom of page