top of page
Casteloro-flaska.jpg

Nyhet! Generös och smakrik Valpolicella – 79kr!

Nu lanseras den smakrika nyheten Casteloro Valpolicella DOC för 79kr – den bäst prisade Valpolicellan i Sverige! Valpolicella med sitt vackra landskap och viner gjorda på de för området typiska druvorna Corvina, Corvinone och Rondinella – mest kända som druvorna i Amarone, Ripasso och Valpolicella – har varit favoriter hos svenska vinkonsumenter sen årtionden.

Casteloro är en elegant och smakrik Valpolicella med alla de klassiska smakerna på plats. Doften bjuder på mörka körsbär, färska örter, choklad och fat. Smaken är generös och har en fräschör och längd som gör det utmärkt till många sorters mat. Njut till pasta, pizza och kötträtter med smakrika tillbehör.

 

Passar även utmärkt till charkbricka med lufttorkad skinka och salami – servera då gärna vinet lätt kylt. Druvorna är handplockade och kommer från utvalda vingårdar i Valpolicella och vinet lagras 6 månader på ekfat för att uppnå optimal struktur och balans. Går perfekt att avnjuta redan nu eller att lagra i 2-3 år för ökad mognad och komplexitet.

ART NR 7776801 | CASTELORO VALPOLICELLA DOC 

750 ML | ALK 13 % | 79 KR

Casteloro Valpolicella

Casteloro Valpolicella

Spela video

Detta dryckestips sker i samarbete med importören Fields Wine Company.

Upplägget är i enlighet med sveriges alkohollagar samt KO’s riktlinjer.

bottom of page