top of page
Gato Negro Cabernet Sauvignon BiB

Gato Negro Cabernet Sauvignon BiB

Spela video
756408.png

Gato Negro Cabernet Sauvignon

Att GatoNegro fått betyget ”Överraskande bra vin för pengen” i Aftonbladet 9/10 är inte så konstigt då det är ett vin från en av världens största vinmärken och de har förmågan att, precis som katten, att få sina viner att landa på fötterna med samma härliga smak och fina kvalitet. Det är också precis den här känslan för just smak och kvalitet som genomsyrar hela företaget.

 

"Överraskande bra vin för pengen"

Aftonbladet 2020-10-09

Smaken är helt enkelt otroligt viktig för GatoNegro och det är därför man alltid kan räkna med ett välsmakande vin när man hittar en box eller flaska med den svarta katten. GatoNegro Cabernet Sauvignon har en mycket fruktig och ungdomlig smak med toner av svarta vinbär, björnbär, jordgubbar, vanilj tillsammans med en balanserad fatkaraktär. Kroppen är medelstor och tanninerna fylliga. Vinet har en lång eftersmak.

 

Doften har en fruktig karaktär med inslag av svarta vinbär, björnbär, örter och fat. För att få ut maximal smak av detta vin så kan man servera det till en helgrillad fläskfilé med ungsrostad potatis och en rödvinsky. Eller varför inte en grillad entrecote med chimichurri till?

 

För 199 kr får du ett mjaukt fruktigt vin med stor smak och en BIB med klös i. GatoNegro – it´s all about flavor.

Art. nr 7564 | Gato Negro Cabernet Sauvignon BiB | 300 cl

ALK 13 % | 199 KR

Detta dryckestips sker i samarbete med importören Mondowine.

Upplägget är i enlighet med sveriges alkohollagar samt KO’s riktlinjer.

bottom of page