top of page
rosso_grande-200x764.png

Casa Vinironia Rosso Grande

Rosso Grande – ett smakintensivt italienskt vin i 1-litersbutelj för 79 kr. Finns i utvalda butiker men går lika bra att beställa via systembolaget.se.

Det rubinröda vinet är gjort på både lokala italienska och internationella druvfavoriter så som Sangiovese, Montepulciano och Merlot som varsamt har skördats i det varma syditalienska solskenet. Resultatet är ett fylligt och generöst vin med mogen mörk frukt, mjuka tanniner och lång eftersmak. Rosso Grande har lagrats en tid på ek för att framhäva de eftertraktade choklad- och kaffetonerna. Södra Italien har optimala förhållanden för att odla kvalitetsmässiga viner. I det varma medelhavsklimatet får druvorna mogna i sin egen takt och vinerna uppnår inte sällan den runda och intensiva smak som gör italienska viner så bra. Rosso Grande är inget undantag!

Avnjut Rosso Grande till allt som heter pizza, pasta och ost!

Nyheten Rosso Grande är ett efterlängtat tillskott i Casa Vinironia-familjen. Vinet är producerat i nära samarbete med den välkända familjen Botter som i tre generationer har producerat och sålt vin i Veneto.

ART NR 71335 | Casa Vinironia Rosso Grande | 1000 ML

ALK 13 % | 79 KR

Casa Vinironia - Rosso Grande

Casa Vinironia - Rosso Grande

Spela video

Mat & dryckesmatchningen sker i samarbete med Dryckestipset.se och Giertz Vinimport. Upplägget är i enlighet med sveriges alkohollagar samt KO’s riktlinjer.

bottom of page