top of page

Barcelona, Sparkling Brut

¡H! Barcelona Sparkling Brut – spanskt bubbel till överraskande lågt pris!


H som i husbubbel, hemester, harmoni, härligt hänförande, himmelskt! Upptäck det sprudlande hantverket bakom varje flaska ¡H! Barcelona Sparkling Brut.


¡H! Barcelona Sparkling Brut är det senaste tillskottet i den mousserande vinvärlden och vinet erbjuder en unik blandning av elegans och fruktighet för endast 79 kr.


”Mycket drickvänligt bubbel från Spanien till kanonpris.”

”Kul med bubbel från Spanien, här har vi ett riktigt bra exempel. I vinet hittar vi exotisk frukt, fin balans, inslag av gula plommon, gula äpplen, lite päron, mjukt syrlig ton, även röda äpplen och medellång eftersmak i mycket drickvänlig stil. Perfekt som aperitivo eller till fiskrätter med asiatisk touch.”

– Johan Franco Cereceda, Chefredaktör Vinliv


Bra Köp!

"Prislappen är liten, drycken är frisk och sprudlande i okomplicerad stil."

Gunilla Hultgren Karell, Vinbörsen


Nr 1 GULD

Dryckeslistan


4 av 5

Boxtoppen


¡H! Barcelona Sparkling Brut är ett veganskt vin designat och tillverkat i Barcelona, inspirerat av den vackra staden och den avslappnade livsstilen i Medelhavsområdet. Njut av ett glas och upplev smakerna från Spaniens vackra kustlinje i hjärtat av ditt eget hem. Vinet, med sin ljusa färg och subtila smaker av citrus och gröna äpplen, gör det till en perfekt matchning för fisk och skaldjur. Testa vinet även med lättsaltade chips, som en aptitretare till tapas, till en härlig sallad eller varför inte med skaldjur för en extra lyxig touch? Det är också ett utmärkt sällskapsvin.


¡H! Barcelona Sparkling Brut är tillverkat av de finaste druvorna från Penedès-regionen i Katalonien, vilken anses vara en av de bästa vinregionerna i Spanien. Vinet är gjort enligt charmatmetoden, en tillverkningsprocess som används för att producera lätta och fruktiga varianter av mousserande vin. I charmatmetoden jäser vinet i en trycktank, vilket skiljer sig från den mer traditionella metoden ”méthode champenoise” där vinet jäser i flaskan.


Om du vill njuta av en autentisk smak av Medelhavet till ett överkomligt pris, är ¡H! Barcelona Sparkling Brut det perfekta valet.


¡H! Barcelona Sparkling Brut finns i ca 190 Systembolagsbutiker, om den inte finns i din butik kan den enkelt beställas.

Caslaforte-flaska.jpg

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

bottom of page