top of page

Berliner Luft Original

Berliner Luft är en stor succé i tysktalande länder där man skymtar flaskan i var och varannan bar. Allt från nattklubbar till skidorter. Nu har den äntligen lanserats i sverige.


Den friska pepparmyntalikören. Klar och fräsch, precis som luften i Berlin. Den kultförklarade drycken i Berlins partyscen är alltid en välkommen gäst. Väl kyld är Berliner Luft inte bara en kulinarisk njutning i sig själv, utan även idealisk för att blanda eleganta cocktails och långdrinks av alla slag.


Producerad på Schilkin destilleri, är denna populära dryck en riktig Berliner. Njut av din Berliner Luft ren eller med is för att uppleva den fantastiskt mjuka pepparmyntdoften. Om du är en matlagningentusiast, försök göra en dessert sås med Berliner Luft - det ger en fantastisk smak!


Vegansk, utan onödiga tillsatser!


Berliner Luft (Berlinluft) är ett begrepp som blivit känt genom låten med samma namn av komponisten Paul Lincke. I operetten Frau Luna från 1899 gjorde han uttrycket Berliner Luft till en synonym för friheten och livsglädjen i Berlin. Låten blev populär och spreds i de tysktalande områdena


Utöver Berliner Luft Original finns det i andra smaker på Systembolaget: Schoko, Bangarang, Bubblegum och Eisbonbon


Hämta inspiration från Instagram https://www.instagram.com/baerliner_luft/

Caslaforte-flaska.jpg

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

bottom of page