top of page

Butter Cake Zinfandel, 2020

Gillar du också generösa amerikanska viner som är lika goda till mat som att bara dricka som dom är? Då är Butter Cake Zinfandel en nyhet som kommer att passa perfekt. Dessutom till ett verkligt överkomligt pris.


Historien bakom Butter Cake började med ett uppskattat och välbevarat familjerecept på det klassiska amerikanska bakverket. En doft och smak av nybakat som bjuder på något extra, och framkallar glädje runt det dukade bordet, gav inspirationen. Just den varma, inbjudande känslan är vad vinerna från Butter Cake handlar om.

Receptet på vinet är dock ingen hemlighet – här används bara optimalt mogna Zinfandel-druvor från utvalda och soldränkta vingårdar i Kalifornien. Druvsortens alla egenskaper bevaras noggrant under vinframställningen, därefter balanseras vinet med precis rätt mängd rostad ek för att få fram den finstämda balansen som kännetecknar Butter Cake Zinfandel.


I glaset bjuder Butter Cake Zinfandel på en generös doft, rostade kryddiga toner med solmogna mörka bär och choklad som tillsammans med en mjuk ekton enas i perfekt harmoni. Servera Butter Cake Zinfandel till rejäla hamburgare, grillat kött, smakrika vegetariska rätter eller njut det bara som det är.


Butter Cake Zinfandel är en beställningsvara, kostar 99 kr och levereras i en generös 1-liters butelj.

Caslaforte-flaska.jpg

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

bottom of page