top of page

El Mar Sparkling Brut

Äntligen lanseras uppföljaren till hyllade El Mar som är en av Sveriges mest omtyckta cava! El Mar Sparkling Brut är ett friskt och fruktigt mousserande vin från soliga Spanien som bjuder på smak av gröna äpplen, tropiska frukter och päron. Perfekt att servera på minglet. Finns att beställa för 79 kr!


” FYND!” – Eva Weckström, Vinbörsen 2023


” En attraktiv och charmerande bubbelupplevelse…och detta till ett mycket fördelaktigt pris, en verklig pärla på marknaden.” - Christoffer Enquist, Boxtoppen januari 2024


El Mar Sparkling Brut har en elegant och fruktig smak med en väl balanserad syra tillsammans med friska bubblor. Vinet kommer från Penedès-regionen i Katalonien som anses vara den bästa vinregionen i Spanien för mousserande viner.

Vinet är tillverkat enligt Charmatmetoden och är gjord på de klassiska druvorna Macabeo, Xarello och Parellada. 


Charmatmetoden är en tillverkningsprocess som används för att producera lätta, eleganta och fruktiga varianter av mousserande vin.


Den perfekta balansen av torrhet, friska bubblor och fruktighet gör att den passar utmärkt till rätter av fisk och skaldjur, men är även ett utmärkt val att servera till olika tapas och smårätter till minglet eller att sippa på som en aperitif innan middagsbjudningen.


El Mar Sparkling Brut finns just nu endast i Systembolagets beställningssortiment för 79 kr.

Caslaforte-flaska.jpg

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

bottom of page