top of page

Foot of Africa Chardonnay, 2023

RICH & BUTTERY - Foot of Africa Chardonnay


I samband med att Foot of Africa firar hela 20 år på den svenska marknaden lanseras äntligen det ultimata vinet till dina favoriträtter på påskbordet – Foot of Africa Chardonnay för fyndpriset 179 kr! Njut av den klassiska smaken av chardonnay från en av vinvärldens mest spännande destinationer!


Vinet är i den omåttligt populära stilen rich & buttery - mjukt, fylligt och smörigt med toner av päron, mogna citrusfrukter, ananas och karamell. Vinets eleganta och smöriga smak passar perfekt för dig som älskar rika, smöriga och fylliga vita viner med mycket smak och generös frukt!


5/5 Toppbetyg!
Boxtoppen.se


Servera vinet vid 10-13 grader till påskens grillade laxspett, halloumisallad, scampipasta med citron, eller varför inte brieost med fikonmarmelad i gott sällskap!


BRA KÖP – Maffigt chardonnay-vin. En nyhet som kommer glädja många!
Vinbörsen Feb 2024


Sydafrika har en djuprotad vintradition som sträcker sig över 350 år tillbaka och anses vara ett av de mest klassiska vinländerna utanför Europa. Med ett klimat och kvalitetsråvaror i världsklass har Sydafrika blivit känt för sina skickligt framställda viner, särskilt när det gäller chardonnay. Vinet hämtar sin karaktär från vingårdarna i Western Cape, Sydafrika, där det varma medelhavsklimatet kring Kapstaden ger vinet dess unika smakprofil.

Caslaforte-flaska.jpg

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

bottom of page