top of page

Gold Dust Signature Red Blend, 2021

Italienskt rött till slagkraftigt pris!


Är du en av dem som gillar italienska rödviner med det lilla extra? Då ska du fortsätta läsa – NYHETEN Gold Dust är något för dig! En rödvinsbox helt klädd i skimrande guldglitter - både en fröjd för ögat och smaklökarna! Finns att beställa för 199 kr – Art. 56275!


Gold Dust är ett vin som lämnar ett rejält avtryck och sätter guldkant på middagen, säsongens grillmiddagar, hemmakvällar eller när du vill avnjuta ett glas på egen hand. Just därför valde producenten namnet Gold Dust - ett vin som lämnar ett guldsprakande skimmer.


Vinet består av en noga utvald blend av några av Italiens mest kända och prestigefyllda druvor som har fått mogna under den italienska solen, allt för att skapa ett vin som bjuder på det lilla extra och lämnar en unik smakupplevelse. Resultatet är ett härligt, fruktigt och okomplicerat vin, dessutom till ett slagkraftigt pris.

I smaken känner vi toner av solkyssta bär, mogna mörka körsbär och en avslutande ton av mjölkchoklad och krämig vanilj. 


Passar perfekt att servera till olika kötträtter, italienska charkuterier eller att njuta på egen hand.


Denna blänkande och gulddränkta nyhet hittar du endast i beställningssortimentet, gratis frakt och levereras till ditt närmsta systembolag efter ett par dagar!

Caslaforte-flaska.jpg

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

bottom of page