top of page

Jam Shed Sparkling Rosé

Bubbligt rosé i denna vintertid?

Det passar såklart även nu när marken fått en ny vit skrud!

Jam Shed är fylld med smak av frukt och bär som kompletterar vacker plockmat eller bara som fräsch aperitif.


Med dofter av saftiga hallon och jordgubbar är detta vin en smakresa av fruktig fräschör. Dess lätta och uppfriskande karaktär gör det till det perfekta valet för dem som inte vill förlora sig i vintekniska termer, utan bara vill ha något som smakar gott och gör stunden speciell.


Från södra Australien kommer denna mousserande rosé som är mycket delikat och bjuder på antydan av läckra söta sommarbär och grädde.PASSAR TILL

Passar särskilt bra med stekta och kryddiga rätter.JAM SHED

I den överväldigande världen av viner har Jam Shed från Australien tagit på sig rollen som den pålitliga följeslagaren - det ultimata valet för dem som letar efter en okomplicerad njutning i en komplex vinvärld. Denna mousserande rosé är som en välbehövlig paus, ett glädjefyllt andrum där du kan slappna av och låta bekymren rinna bort.


På Jam Shed är vår filosofi kring vinframställning mycket enkel – en vision att skapa läckra, fantastiskt smakrika viner. Vi söker vida omkring för att hämta druvor från olika gårdar och regioner över hela världen. Vi har tre enkla principer för vinframställning:

  • Okomplicerat

  • Passande för tillfället

  • Och självklart, läckert!

Kan enkelt beställas till din lokala Systembolagsbutik.

Caslaforte-flaska.jpg

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

bottom of page