top of page

Karl Fredrik Prosecco Organic Brut

Den folkkäre trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson inspirerar många med sitt trädgårdsarbete och floristhantverk på vackra gården Eklaholm på Österlen. Karl Fredrik har utöver sin passion för blommor och andra vackra ting ett stort intresse för god mat och dryck.


”En prosecco kan ibland bli för söt, men inte den här då den har en låg sockerhalt men är ändå fruktig och blommig. Bubblet har oändliga möjligheter, är sprudlande fluffigt och passar alla tillfällen!” / Karl Fredrik.


Karl Fredrik Prosecco doc organic är ett friskt och fruktigt mousserande vin med smak av persika, gröna äpplen och Nashipäron samt lätta toner av akaciablommor och inslag av citrusfrukter. En utmärkt balans mellan syra, sötma och fruktighet. Servera gärna vinet till lättare rätter som fisk och skaldjur eller matiga sallader.


Vinet har låg sockerhalt och passar utmärkt som sällskapsdryck eller aperitif. Flaskan har en elegant touch som för tankarna till en italiensk sommarträdgård eller en ljummen sommarkväll på vackra Österlen.

Häsningar

Karl Fredrik

Caslaforte-flaska.jpg

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

bottom of page