top of page
240-glass-of-wine-outline.gif
Marastoni Valpolicella Ripasso Superiore 2018

Marastoni Valpolicella Ripasso Superiore 2018

Nyhet! Fyllig och smakrik Ripasso Superiore till italiensk mat


Marastoni Ripasso Superiore är en kraftig och fyllig Ripasso med alla de klassiska smakerna på plats. Doften bjuder på mörka körsbär, torkad frukt, färska örter, choklad och fat. Smaken är generös och har en fräschör som gör det utmärkt till många sorters mat. Njut till grillade kötträtter med smakrika tillbehör eller din italienska favoritmat. Passar även utmärkt till lagrade hårdostar som Parmigiano Reggiano.


Marastoni Valpolicella Ripasso Superiore är en fyllig och smakrik Ripasso från en av svenska vinälskares absoluta favoritregioner. Årgång 2018 erbjöd en varm och lång växtsäsong som gjorde att druvorna uppnådde perfekt mognad samtidigt som fräschören och balansen bevarades. Druvorna är handplockade och kommer från utvalda vingårdar i Valpolicella och vinet jäser med de torkade druvorna från Amarone-produktionen för att bli extra fylligt och smakrikt. 


Vinet lagras hela 18 månader på ekfat för att uppnå optimal mognad och balans. Här kan du enkelt och utan extra kostnad beställa Marastoni Ripasso Superiore till din lokala systembolagsbutik

ART NR 5028501 | MARASTONI RIPASSO SUPERIORE | 750 ML | ALK 13,5% | 99 KR

Marastoni Valpolicella Ripasso Superiore 2018
Marastoni Valpolicella Ripasso Superiore 2018

Grillsäsongen är igång

Det är inte svårt att förstå varför grillspett är så populärt. Det är enkelt att tillaga och dessutom blir det både vackert och gott.


Det vattnas i munnen när vi ser Mathias Berglunds härliga rätt som vi tror passar utmärkt till Marastoni Valpolicella Ripasso Superiore.


Bild Mathias Berglund, Köttkoma

Detta dryckestips är ett betalt annonssamarbete med importören Fields Wine Company.
Upplägget är i enlighet med sveriges alkohollagar samt KO’s riktlinjer.

bottom of page