top of page
240-glass-of-wine-outline.gif
Mirabeau En Provence Azure 2020

Mirabeau En Provence Azure 2020

Prisbelönad drömrosé från Côte d'Azur


Maison Mirabeau producerar en rad prisbelönta viner som hyllats världen över och idag förser över 50 länder med sina drömmars rosé. Nu har även tiden kommit för dem att ta nästa steg in på den svenska marknaden. Först på tur för denna sommar är Mirabeau En Provence Azure 2020.


Mirabeau En Provence Azure 2020 är resultatet av en lång strävan att få följa sina drömmar. Att lämna den gråa vardagen bakom sig för att i stället ta sikte mot den franska kusten och skapandet av tidernas bästa rosévin! Efter en lång resa med flertalet internationella priser i bagaget har vinet äntligen nått den svenska marknaden.

Ett elegant och generöst rosévin, med toner av solmogen stenfrukt, citrus och örter. Ypperligt att avnjuta till den fräscha salladen med varmrökt laxt och kall örtsås, de grillade vitlöksräkorna eller som aperitif i bersån.


”Så bra som en provençalsk rosé kan bli!”- Robert Parker


Idag samarbetar de med de odlarna med gårdar vid Montagne Sainte-Victoire där druvorna växer på 300-400 meters höjd i jordmån som är rik på kalksten. Tillsammans är Stephen och Jeany ett starkt team som med stöttning av vinmakarteamet med Nathalie Longefay tagit succén till ett faktum.

De prisbelönta rosévinerna säljs idag i mer än 50 länder, De hyllas runt om i världen och har tilldelats en rad priser och utmärkelser. Vinjournalister och internationella jurys ger årligen vinerna höga betyg för dess elegans och karaktär.

ART NR 52052 | Mirabeau En Provence Azure, 2020 | Flaska 750 ml | ALK 12,5 % | 149 KR

Mirabeau En Provence Azure 2020
Mirabeau En Provence Azure 2020

Detta dryckestips är ett betalt annonssamarbete med importören Sigva.
Upplägget är i enlighet med sveriges alkohollagar samt KO’s riktlinjer.

bottom of page