top of page
240-glass-of-wine-outline.gif
Rossetto Appassimento, 2020

Rossetto Appassimento, 2020

Årets mest passionerade vin-nyhet?


Är detta möjligen årets mest passionerade vin-nyhet? Vissa påstår det och det är inte svårt att förstå varför. Förutom den fylliga smaken har vinet en riktigt iögonfallande presentation!


Efter en sen middag i Italien för två år sedan började fröet till Rossetto Appassimento gro…


En av damerna vid middagsbordet utbrast: ”Varför ser alla viner så tråkiga och likadana ut? Jag vill ha ett vin som ser ut som det känns och smakar, som en saftig passionerad kyss direkt från vingården”.


Sagt och gjort! Rossetto Appassimento är som en passionerad kyss som lämnar efter sig ett rejält avtryck och en minnesvärd smakupplevelse. Vinet är spektakulärt paketerat i en skimrande guldröd flaska som ger en intensiv och minnesvärd upplevelse.


Vinet är fylligt och kraftfullt med toner av solkysst italiensk frukt. Rossetto har en generös längd och en mjuk och balanserad fruktighet som låter smakerna leva kvar minst lika länge som en het och passionerad kyss.


Matmässigt är vinet en perfekt kombo till nygrillade och saftiga hamburgare men passar precis lika bra som mingelvin för dig som vågar ta ut svängarna.


Vinet är en beställningsvara men som finns på hyllan i de flesta butikerna.

ART NR 52856 | Rossetto Appassimento, 2020 | 750 ML | Pris 119 kr | Alk 14%

Rossetto Appassimento, 2020
Rossetto Appassimento, 2020

Detta dryckestips är ett betalt annonssamarbete med importören Urban Wines.
Upplägget är i enlighet med sveriges alkohollagar samt KO’s riktlinjer.

bottom of page