top of page
240-glass-of-wine-outline.gif
Rough Day Pinot Noir, 2020

Rough Day Pinot Noir, 2020

Rough Day är det opretentiösa vinet för vilken dag som helst!


Betyg: 5 av 5

Boxtoppen april 2022


De mjuka och fruktiga smakerna av röda bär gör vinet till en perfekt följeslagare för de tre viktiga m:n: matvänligt, mångsidigt och mingelkompatibelt. Rough Day’s vision är att introducera människor till en vinregion utanför redan inslagen väg och ett varumärke som alla kan relatera till, förstå och njuta av.

Rough Day Pinot Noir kommer från Donau-slätten, ett av de bästa vinområdena i Bulgarien och är framför allt känt för sina svala slätter och delikata fruktiga viner.

Vinet som är gjort av 100% Pinot Noir bjuder på eleganta, mjuka och strukturerade toner av mogna röda frukter som körsbär, jordgubbe och hallon med inslag av rosenblad och torkade örter. Kombinera gärna vinet till en god pasta, charkuterier, grillat eller när du bara vill vara!


Att Rough Day’s varumärke symboliseras med en hund är ingen slump. Det finns helt enkelt inget bättre sätt att fånga Rough Day-andan än med Rufus ledsna valpögon. Rough Day är inte bara baserad på en hund, utan en hyllning till alla hundar vi älskar och har älskat!


Vinet är veganvänligt och finns att beställa till närmsta Systembolag!

ART NR 56698 | Rough Day Pinot Noir, 2020 | 750 ML | Pris 89 kr | Alk 13 %

Rough Day Pinot Noir, 2020
Rough Day Pinot Noir, 2020

Detta dryckestips är ett betalt annonssamarbete med importören Iconic Wines.
Upplägget är i enlighet med sveriges alkohollagar samt KO’s riktlinjer.

bottom of page