top of page

To The Nines

Djärvt och mystiskt rött vin – to perfection


”To the Nines” – ett uttryck som syftar på att hela tiden sträva mot perfektion. Snäppet bättre. Att nå högre. Det är inte bara ett vackert uttryck, det representerar även det nylanserade vinet To the Nines strävan efter perfektion och att nå den högsta nivån av vinkvalitet. Bakom vinet står den välrenommerade producenten João Portugal Ramos, som under sina år som verksam också beskrivits som just perfektionist.


FYND!

Bengt Göran Kronstam, Vinbörsen 17 aug 2023


“TIPS! SYMPATISK VINNYHET FRÅN FAMILJEN RAMOS"

Robert Montgomerie, Vinbörsen augusti 2023


To the Nines är ett fruktigt och smakrikt rött vin som är gjort på inhemska portugisiska druvor som är plockade runtomkring Portugals böljande vingårdar. João Maria Ramos, son i den erkända familjen Ramos, tar allt större ansvar i familjeföretaget och axlar det betydelsefulla arv han fått av sin far. Genom sitt arbete strävar João Maria Ramos efter att föra fram djärva och distinkta smaker, vilket har bidragit till att alltmer etablera honom som en ledande auktoritet inom vinindustrin. Detta avspeglas inte minst i hans djärva och ambitiösa lansering To the Nines. 


Vinet lanserades i Systembolagets beställningssortiment den 1 september 2023.


To the Nines har en kryddig och inbjudande doft av peppar, vanilj, plommon och mogen mörk frukt. Vinet är generöst och medelfylligt med tydliga inslag av björnbär, muskot, mocka och ett silkeslent och långt avslut. Vinet serveras med fördel vid 16-18 grader till höstens alla mustiga grytor, gärna med lamm- vilt eller nötkött. Vinet passar även utmärkt till vegetariska bönbiffar med gräddsås.

Beställs enkelt till ditt lokala systembolag

Caslaforte-flaska.jpg

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

bottom of page