top of page

Vintonic - Wine I Tonic

Vintonic – genidraget som blev en succé


Nu lanseras succé-nyheten Vintonic äntligen i Sverige, drycken har sedan lanseringen i Europa 2020 satt ett rejält avtryck! Succén grundar sig i den geniala idén att göra en färdigblandad dryck på den karaktärsfulla trenddruvan Grüner veltliner och en riktig premium-tonic – Vintonic helt enkelt.


Resultatet är en spännande smaksensation där dryckens mousserande tonic och det friska vita vinet öppnar dörrarna för en helt ny drinkkategori. Den fräscha och friska, lätt fruktiga smaken samt att den är färdig att servera efter ett par varv på skruvkapsylen gör Vintonic till det perfekta nya drinkalternativet.


Har du mot förmodan redan provat Vintonic så vet du vad det handlar om smakmässigt.

Vintonic serveras väl kyld direkt ur flaskan, helst i ett vinglas med lite is. Lägg gärna till citron eller färska bär, eller experimentera och låt din egen fantasi skapa din egen Vintonic favorit efter säsong och året runt.


Den här pinfärska nyheten står inte på Systembolagets hyllor. Du kan enkelt få Vintonic levererad till din lokala butik via beställning.

Vintonic kostar 89 kronor och levereras i en 750 ml butelj med smidig skruvkapsyl. När flaskan är öppnad kan den förvaras i kylen upp till 14 dagar.


Artikelnr: 55400

Pris: 89 kr

Alkoholhalt: 5,7%

Socker 6 gr/100 ml


Klicka nedan för att gå vidare till Systembolaget.se

Caslaforte-flaska.jpg

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

bottom of page